Dag 184 – halfway!

Dag 184 – Halfway

Jaaaa!! Vandaag zit ik dan echt over de helft van 365 dagen jurkjes! Een beetje feestgevoel dus vandaag. En nu op naar de volgende 182 dagen! Nog maar 182 jurkjes, hihi. Het jurkje dat ik nu aan heb kreeg ik van Nanda Milbreta. Zij heeft mij veel geïnspireerd met het boek dat ze schreef over leven in de Sovjet. Ook heb ik vandaag het laatste stukje elektronica aangeleverd bij Hanne Pierrot voor Aurora’s Dress. De jurk zelf is al zo goed als af, nu de riem ook bijna. En dat is ook wel nodig, want ik ga er 11 juni een geluidsperformance mee doen, en ik moet wel nog even oefenen natuurlijk.. Het wordt supermooi! Maar dit weekend doe ik even lekker helemaal niks. Oké, beetje opruimen in huis, maar verder uitslapen en bankhangen. En de fotosessie en iets schrijven natuurlijk. In de middag had ik een ontmoeting met Lorelinde Verhees. Zij schrijft stukjes tekst voor in het 365 jurkjes boek. We hadden mooie gesprekken. Dat had ik echt even nodig, gisteren met Daniela en vandaag met Lorelinde. Praten is steeds ook een vorm van verwerking. Een spiegel. En super gezellig natuurlijk!
Note: later bleek er een foutje in de nummering te zijn… ik zat gisteren al echt over de helft!

Als je mijn vorige jurkjes wilt zien, je kan ze vinden in mijn jurkjeskjes archief! En als je nog een jurkje over hebt of aan mij wilt lenen voor een dag, neem dan even contact met me op! Een duitje voor een jurkje donneren kan natuurlijk ook!

Scroll to Top