Made it!

Terug van een heerlijk weekend met vriendinnen in het noorden van het land!
Eerst jurkjes geshopt met Bianca in kringloopwinkel de Lege Knip. Alles was voor de halve prijs dus ruim onder mijn € 5 per jurkje regel. Heerlijk bijgepraat en met een dozijn jurkjes verder naar Groningen.

Ook daar hebben we jurkjes geshopt. Met Gerarda, Nynke en Karin; in Zheng! Maar buiten de € 5 regel. Soms koop ik toch ook graag een nieuw jurkje; of zelfs drie deze keer. Maar dat mag ik maar een paar keer per jaar van mezelf. Wat we ook gedaan hebben is praten en lachen. Verbinden. Verdieping. Wat me opviel was dat ik de vorige keer, toen ik zo gezellig met deze meiden op pad was, ik me soms nog onzeker voelde. Niet doorgaans, maar zomaar tussendoor heel even die angst. “Wat als ze me toch nog een beetje zien als man?”. Ik heb dat nu niet gevoeld. Alles was zo natuurlijk, vanzelfsprekend. En ik kreeg een jurkje cadeau van de dames; nog voor mijn verjaardag.

Die droeg ik vandaag. Want vandaag is het ook feest!
Ik zit nu op de bank met Ilya. Of niet meer eigenlijk…. hij is al naar bed. We hebben geproost omdat de campagne zo’n succes geworden is! Door een laatste donatie kwam het totaal op 115 procent! Bijna € 5000 kwam er binnen voor mijn 365 Jurkjes Boek. Ik ben zo blij! Het is zo heerlijk het vertrouwen in mij en mijn project te voelen. En ik heb superveel zin het uit te gaan voeren!

Dus ik had een heerlijk weekend en ga vol moed en opgeladen de nieuwe week in.
Liefs van Stellata

Scroll to Top