Eerste kwartaal proefdruk!

Inmiddels ben ik aanbeland op dag 141 van mijn 365 jurkjes-project. Mijn kasten en opbergboxen beginnen vol te raken. De hormoontherapie slaat enorm goed aan. Fysiek begint mijn lichaam aardig mee te bewegen. Ik groei zelfs in mijn heupen! Ik voel me rustiger, vrolijk en ben steeds vaker lief voor mijzelf.

In de laatste weken heb ik het boekje volledig her-ontworpen. Na advies heb ik het formaat groter gemaakt en de lay-out ruimer. Meer lucht! Ik heb zelfs besloten de kleurvlakken er helemaal uit te halen. En ineens begint het op een echt boek te lijken. En daarna heb ik alle data tot 18 februari ingevoerd. De blogposts en soms een fotosessie. En een groot deel van de selfies natuurlijk. Inmiddels zit ik op 110 bladzijdes! Ik denk dat het eindresultaat tussen de 350 en 400 pagina’s zal tellen. De eerste proefdruk kwam deze week binnen en ik word er zelf enorm blij van! Ook heb ik de eerste twee kaarten van de kaartensets binnen; dag 1 en dag 102 koos ik uit.

Ik heb mezelf nog nooit zoveel op de foto gezet! Maar het is een fijne manier om in mezelf te groeien. Soms begin ik niet helemaal enthousiast ’s morgens. Maar het hoort nu bij de dag en een paar foto’s later sta ik mezelf dan toe er gewoon voor te gaan. En nog een paar foto’s later ben ik weer in de modus waarmee ik eigenlijk elke dag begin met de sessie! Opgewekt, vrolijk en onderzoekend. En open voor zelfliefde die steeds vaker vanzelf begint te stromen.

En leuk om te weten is dat ik op Koningsdag met zoon op de Koningsmarkt kom te staan. Met 100+ jurkjes in de verkoop. De jurkjes kunnen ook geruild tegen andere jurkjes! Zie ik je die dag op de Kleiweg in Rotterdam? En ik ga beginnen een science fiction verhaal te schrijven over mijn leven in een alternatieve realiteit of parellelle wereld. En een dezer dagen, ik geloof 15 april, komt de Glossy VROUW uit met een reportage waar ik ook in voor kom… Stellata goes boudoir!

Scroll to Top