Doneer een jurkje!

Vandaag draag ik het 146e jurkje! Nog 219 jurkjes te gaan.. Soms heb ik ‘s morgens echt geen zin. In het zoveelste jurkje en de bijbehorende fotosessie. Maar dat is zeldzaam. Vorige week toen ik ziek was heb ik me er een paar keer doorheen geworsteld. En toch ga ik dan om als ik er mee bezig ben. Krijg ik er toch weer zin in. Alles bij elkaar ben ik er zo’n anderhalf uur zoet mee. Het jurkje kiezen. De fotosessie. De foto’s bewerken op mijn telefoon. Uploaden en rangschikken op mijn blog. En meestal typ ik er een stukje tekst bij voor mijn dagboek. Het is allemaal onderdeel geworden van mijn dagelijks leven.

Jurkjes kopen vind ik ook nog steeds heerlijk om te doen. Ik merk wel dat ik wat kritischer word bij het uitzoeken. Grijs bijvoorbeeld werkt niet bij me. Ik wil het liefst kleur. Dus grijs neem ik niet meer mee. En gek genoeg is er veel grijs te vinden. De stelregel is dat een jurkje niet meer dan 5 euro mag kosten. Met hier en daar een uitzondering lukt dat altijd wel. Ik ben nog steeds best blij met de continue aanwas van jurkjes. Voordat ik begon heb ik me daar wel zorgen over gemaakt. Gaat me dat wel lukken een heel jaar lang genoeg jurkjes vinden? Maar tot nu toe lukt het!

Soms krijg ik ook jurkjes van vriendinnen. Dat vind ik eigenlijk nog het leukst! Hoe mooi zou het zijn als de jurkjes die ik draag niet alleen door mijzelf uitgekozen worden maar ook via andere bronnen. En sowieso is het soms een dure onderneming dus het idee: Doneer een Jurkje werd geboren! Misschien ga ik het nog groter trekken maar tegelijk wil ik het niet te groot maken. Ik ben al zo blij voor de steun van het maken van mijn 365 Jurkjes boek. Waar overigens geen eigen honorarium of jurkjes-reservering in zat. Ik wil jullie niet opnieuw spammen met een wekelijkse wervende berichten. Dus voor nu houd ik het bij een banner en de volgende uitleg:

Heb je een jurkje over in de maat 42/44, L/XL (en is het geen grijs jurkje hihi) dan kan je mij daar heel blij mee maken! Ik heb een H-figuur dus onder andere A-jurkjes doen het goed bij mij. Maar ik ben verder ook prima met mijn buik die hoeft niet volledig verstopt. Kijk vooral even rond in mijn jurkjes-archief als je twijfelt. Als je iets leuks hebt, stuur dan een bericht via mijn contactformulier hier. Ik vind het leuk om jouw naam te vermelden als ik het jurkje draag. En helemaal leuk als het jurkje een verhaal heeft dat je erbij wilt vertellen dan neem ik dat mee in mijn jurkjes dagboek en in mijn Instagram en Facebook-story. En als je het liever anoniem doet noem ik geen namen.

Mocht je helemaal geen passende jurkjes voor me hebben kunt je ook een bedrag doneren. Dat kan op dezelfde pagina als het contactformulier. In het geval van een financiële jurkjes-donatie draag ik het jurkje dat ik ermee koop op aan jou! In mijn jurkjes-dagboek op Instagram en Facebook.

Geen idee of dit alles vruchten af gaat werpen maar het lijkt me superleuk om zo nu en dan op deze manier geïnspireerd te worden in mijn jurkjes avontuur!

* Disclaimer: ik kan niet opdraaien voor de verzendkosten en ik kan niet garanderen of en wannneer ik het gedoneerde jurkje draag. Voor het ‘wannneer’ spelen meerdere factoren mee zoals het seizoen, het weer en mijn mood die dag! Denk er ook over na dat ik van mijzelf ‘slechts’ twee jurkjes mag houden per week. De overige jurkjes gaan niet bij me blijven. Zo ga ik op Koningsdag met mijn eerder gedragen jurkjes op de Koningsmarkt staan!

Scroll to Top