Curly Girl haar

Ik zit ineens in een andere omgeving. Omdat de kapper, maar vooral hoofdhuid-behandelaar in Epe zit, vond ik een budget huisje in Hulshorst. Op de foto’s zag het er een beetje chabby uit maar ik besloot er toch twee nachtjes te overnachten. Het huisje bleek helemaal prima; gewoon onhandige foto’s.. Zo heerlijk!

In Epe was ik net dus bij Puur. Sowieso doen ze CGM voor een heel lieve prijs. CGM – Curly Girl Methode – is je haar zo behandelen dat je natuurlijke krul mag shinen. Dus zonder warmte ijzers of engere methodes maar puur jouw natuurlijk krul. Ik wist dat ik krul heb; maar blijkbaar meer dan ik dacht! Morgen zonder hairspray maar wel met Dreamy; krullen-creme.

Eigenlijk wilde ik al heel lang beginnen met CGM dus heel leuk dat ik er ineens middenin zit. Want het was niet gepland! Eigenlijk kwam ik vooral voor een eerste gratis sessie hoofdhuid-behandeling.

Mijn psycholoog raadde mij deze plek aan. Veel transgender-vrouwen zoeken oplossingen voor de kalende plekken maar alleen bij deze plaats zag ze echt resultaat.. Het is dan ook een bijzonder gebeuren. Ik ben erg benieuwd hoe het allemaal gaat werken en voelen.

Ik kreeg alvast een behandeling om talg weg te halen waardoor er meer zuurstof bij de haarzakjes komt. Alleen dat apparaat was al mooi om te zien. De andere apparaten als ik verder ga. Het kost wel een aardige duit en het wordt (nog) niet vergoed. Ik had het in mijn funding campagne mee moeten nemen! Maar goed; het kan in stapjes.

Ik ga het in ieder geval in mijn blog bijhouden; ook nadat mijn project afgelopen is.. En nu ga ik nog wat lezen, met mijn Curly Girl haar, in mijn huisje in Hulshorst..

Scroll to Top