Badpak

Eindelijk de noordzee geproefd. In mijn nieuwe badpak. Vorig jaar had ik nog mijn speciale transgender badpak aan, waarin ruimte voor protheses en correctie daaronder. Voor dat laatste heb ik ook een correctieslip, en protheses draag ik niet meer. En zo kon ik voor het eerst zelf een fleurig badpak uitkiezen!

Het is wel net iets te krap, de grootste maat was ‘large’. Maar goed, het past wel. En het is zoveel leuker dan dat speciale badpak van vorig jaar, dat voor mijn gevoel het begrip ‘medisch hulpstuk’ bijna uitstraalde in die saaie donkerbruine kleur. Al was het toen een heerlijke overwinning, met badpak de zee in.

Ook nu voelt het een beetje bloot dit zo online te zetten. Maar goed, ik vind het ook leuk om zo duidelijk mijn heup ontwikkeling te laten zien. En ik vind het mij best mooi staan. Dus bij deze, mijn nieuwe badpak! Het is in dit nieuwe badpak ook weer een stap om zo de zee in te duiken. Maar ik heb het gedaan. En de zee, zo fijn is het water. Precies de goede temperatuur. En morgen ga ik weer!

Scroll to Top